CleantechWatch

Grønne støtteprojekter skal åbne eksportdøre for danske SMV'er

Flere projekter og puljer er sat i gang for at give et skub til den grønne omstilling af SMV'erne. Selvom de små virksomheder er udfordrede af manglende ressourcer, er det nødvendigt for både virksomhederne selv og for dansk eksport, at de kommer i gang, mener DI og rådgivningsvirksomhed.

Jacob Kjeldsen (DI) mener, at det er essentielt for den grønne omstilling at få SMV'erne med ombord. | Foto: søren nielsen

Danske SMV'er risikerer at blive fravalgt af kunder, samarbejdspartnere eller potentielle medarbejdere, hvis ikke de bliver klædt på til den grønne omstilling.

"Det er en reel bekymring, at SMV'erne risikerer at tabe markeder, fordi de ikke har samme kræfter til at få styr på deres klimaaftryk som de større virksomheder," siger Søren Eriksen, adm. direktør i rådgivningsvirksomheden Viegand Maagøe.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Klumme: Slut med kejserens nye klimaklæder

På COP26 i Glasgow har virksomheder og verdensledere forsøgt at finde løsninger på den globale klimakrise. Alle er enige om, at ambitionerne skal øges. Alligevel ser vi stadig virksomheder på stribe annoncere CO2-neutrale målsætninger, som klinger hult, skriver Thomas Schrøder, der er direktør i Schneider Electric, i denne klumme.

Verdo bliver et andelsselskab

Ændringen vil ikke betyde noget for den daglige drift, men det vil give forbrugerne øget indflydelse på Verdo og øge demokratiseringen, siger selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs