CleantechWatch

Grønne støtteprojekter skal åbne eksportdøre for danske SMV'er

Flere projekter og puljer er sat i gang for at give et skub til den grønne omstilling af SMV'erne. Selvom de små virksomheder er udfordrede af manglende ressourcer, er det nødvendigt for både virksomhederne selv og for dansk eksport, at de kommer i gang, mener DI og rådgivningsvirksomhed.

Jacob Kjeldsen (DI) mener, at det er essentielt for den grønne omstilling at få SMV'erne med ombord. | Foto: søren nielsen

Danske SMV'er risikerer at blive fravalgt af kunder, samarbejdspartnere eller potentielle medarbejdere, hvis ikke de bliver klædt på til den grønne omstilling.

"Det er en reel bekymring, at SMV'erne risikerer at tabe markeder, fordi de ikke har samme kræfter til at få styr på deres klimaaftryk som de større virksomheder," siger Søren Eriksen, adm. direktør i rådgivningsvirksomheden Viegand Maagøe.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Jysk kommune når affaldsmålsætning otte år før tid

Et år efter at den nye affaldsordning trådte i kraft i Hedensted Kommune, har borgerne reduceret mængden af restaffald fra 713 ton til 307 ton pr. måned. Alligevel mener borgere, at der er plads til forbedringer, viser evaluering.

Vandværker på Nordfalster slår ledningerne sammen

To fusioner er på vej på Nordfalster: Alstrup-Guldborg Vandværk ønsker at gå sammen med Lundby og Omegns Vandværk. Desuden indstiller Sundby Vandværks bestyrelse at nedlægge vandværket og blive en del af Nyskole Vandværk.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs