CleantechWatch

Voksende efterspørgsel sender Sweco på jagt efter 100 nye medarbejdere

Rådgiveren Sweco oplever en stadig stigende ordretilgang og skal derfor finde 100 nye medarbejdere til at imødekomme efterspørgslen. Aktuelt er der blandt andet mangel på hænder i divisionen for infrastruktur, vand og miljø, lyder det.

Jes Hansen er direktør for infrastruktur, vand og miljø i Sweco, hvor der lige nu mangler godt 60 ingeniører til at kunne imødekomme efterspørgslen. | Foto: Sweco/PR

Den rådgivende ingeniørvirksomhed Sweco kommer til at få brug for mere end 100 nye medarbejdere i løbet af 2021 for at kunne imødekomme den stigende efterspørgsel og øgede ordretilgang, som rådgiveren gennem "længere tid" har oplevet, lyder det i en meddelelse.

Mere specifikt kommer rådgiveren til at få brug for godt 80 nye ingeniører og 25 arkitekter, der skal blive en del af et allerede eksisterende hold af 1.350 medarbejdere for at kunne imødekomme efterspørgslen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

ATP affejer klimamål

Mens pensionsselskaberne har kæmpet om at markere sig på klimaområdet det seneste års tid, afviser landets største investor, ATP, at melde et klimamål ud, før der er kommet styr på virksomhedernes klimadata.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs