CleantechWatch

Sweco lancerer ny portal til miljøvagthunde

Den rådgivende ingeniørvirksomhed har lanceret en ny portal, der skal lette kommunernes miljøtilsyn med virksomheder, landbrug og vandanlæg. "Et kvantespring rent teknologisk," lyder det fra en af de 15 kommuner, der har været med i udviklingen.

I Hjørring Kommune er man med den nye portalløsning fra Sweco gået fra manuel indtasning til iPad i miljøtilsynet med virksomheder og vandanlæg, lyder det i en meddelelse fra den rådgivende ingeinørvirksomed. | Foto: Hjørring kommune

Efter flere års arbejde er Sweco nu gået i luften med en webportal, der skal gøre det lettere for kommunerne at føre miljøtilsyn med virksomheder, landbrug og vandanlæg.

Portalen, som har fået navnet miljøweb, er udviklet med hjælp fra 15 kommuner, hvoraf de ni af kommunerne ifølge en meddelelse fra Sweco har været så tilfredse med udsigterne, at de investerede i systemet "længe før, det kunne sættes i drift".

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Alfa Laval vokser en anelse i Danmark

Den svenske industrikæmpes danske aktiviteter, der blandt andet gør sig inden for løsninger til spildevandssektoren, nærmer sig en omsætning på seks mia. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs