CleantechWatch

Tilbuddet om at blive direktør i Cowi trak Henrik Winther hjem fra Norge

Cowis landechef i Danmark, Henrik Winther, har siden han i begyndelsen af 1980'erne boede i Afrika været fascineret af vandforsyningsprojekter. Det var medvirkende til, at han besluttede sig for at blive ingeniør. Han har siden 1. februar været direktør for Cowi Danmark.

Henrik Winther har siden 1. februar været direktør for Cowi Danmark. Før det var han divisionschef transport og byudvikling i Cowis norske afdeling. | Foto: PR / Cowi

Hvilken karrierevej så du for dig selv som yngre?

"Jeg har helt fra barnsben været drevet af en stor eventyrlyst og en passion for at bygge og skabe ting. I begyndelsen af 80'erne boede jeg sammen med mine forældre i Kenya, hvor min far var udstationeret, og hvor han var med til at forbedre levevilkårene via en lang række vandforsyningsprojekter.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Debat: Nej, ARI – det er ikke alene op til kommunerne at sikre ensartet sortering

Affalds- og Ressourceindustrien (ARI) mener, at en række kommuner underminerer national succes på affaldsområdet. Men ARI bør også se på sin egen rolle i at sikre ensartede anbefalinger til kommunerne fra den private affaldssektor, skriver Marianne Bigum, medlem af IDA's ekspertgruppe for cirkulær økonomi i dette debatindlæg.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs