CleantechWatch

Viegand Maagøe rider på grøn omstillingsbølge – lander rekordregnskab

Viegand Maagøe går ud af 2019 med markant fremgang på top- og bundlinje. Øget fokus på grøn omstilling har betydet stigende efterspørgsel på rådgivervirksomhedens ydelser. Coronakrisen har man ikke mærket meget til, lyder det fra direktøren.   

"Når vi ser på tallene, har vi ikke mistet noget overhovedet her under coronakrisen," siger adm. direktør i Viegand Maagøe, Søren Eriksen. | Foto: Gregers Tycho/DEBAT

Virksomheder og offentlige institutioner efterspørger i stigende grad rådgivning på grøn omstilling og bæredygtighed. Det mærker man hos rådgivervirksomheden Viegand Maagøe, der i 2019 præsterede en vækst i overskuddet på 37 pct.

Og det skyldes, at den 14 år gamle virksomhed i god tid fik drejet sit fokus over på den bredere, grønne agenda frem blot at rådgive om energi, lyder det fra adm. direktør i Viegand Maagøe, Søren Eriksen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Jysk kommune når affaldsmålsætning otte år før tid

Et år efter at den nye affaldsordning trådte i kraft i Hedensted Kommune, har borgerne reduceret mængden af restaffald fra 713 ton til 307 ton pr. måned. Alligevel mener borgere, at der er plads til forbedringer, viser evaluering.

Vandværker på Nordfalster slår ledningerne sammen

To fusioner er på vej på Nordfalster: Alstrup-Guldborg Vandværk ønsker at gå sammen med Lundby og Omegns Vandværk. Desuden indstiller Sundby Vandværks bestyrelse at nedlægge vandværket og blive en del af Nyskole Vandværk.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs