CleantechWatch

Rådgiver skal klimasikre 29 kommunale ejendomme på Frederiksberg

Silberg Rådgivende Ingeniører skal sammen med Plan1 Cobblestone Architects sikre og vedligeholde 29 kommunale ejendomme på Frederiksberg mod skybrud.

Frederiksberg Rådhus er en af de 29 kommunale ejendomme, der nu skal klimasikres. | Foto: Jakob Jørgensen

29 kommunale ejendomme på Frederiksberg skal sikres mod skybrud, skriver Frederiksberg Bladet.

Det bliver Silberg Rådgivende Ingeniører, som er specialister i skybrudssikring, der sammen med Plan1 Cobblestone Architects skybrudssikre og vedligeholde de 29 ejendomme på í alt 220.000 kvadratmeter – herunder ejendomme som Frederiksberg Rådhus, Frederiksberg Brandstation, Frederiksberg Svømmehal, Aveny-T Teateret samt en række børneinstitutioner, plejehjem og skoler.

Mange kloakker på Frederiksberg er over 100 år gamle, hvilket betyder, at indre Frederiksberg er i risikozonen for oversvømmelser, lyder det fra projektchef og anlægsingeniør hos Silberg Rådgivende Ingeniører, Tobias Brouwers.

"Vores ekspertise er at dæmme op for disse problemer, så de offentlige institutioner ikke vil tage skade i fremtiden. Skybrudssikringen kan ske i forbindelse med Frederiksberg Kommunes mangeårige fokus på grøn omstilling – herunder at skabe øget bæredygtighed, klimasikring, energioptimering, biodiversitet og tilsvarende initiativer," siger Tobias Brouwers til avisen.

DI: Effektiviseringskrav spænder ben for klimatilpasningen

Aarhus Vand vil klimasikre sin hjemby – men nye finansieringsregler står i vejen 

Mere fra CleantechWatch

Alfa Laval vokser en anelse i Danmark

Den svenske industrikæmpes danske aktiviteter, der blandt andet gør sig inden for løsninger til spildevandssektoren, nærmer sig en omsætning på seks mia. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs