CleantechWatch

Rådgivningsvirksomhed mærker et større fokus i landbrug- og fødevaresektoren

Temaet bæredygtighed fylder mere og mere for den rådgivende ingeniørvirksomhed Niras, der forventer, at landbrug- og fødevareaktiviteterne vil tage til i de kommende år. Samtidig kan den nuværende coronakrise skubbe yderligere på automatiseringen i branchen.

Foto: PR-foto Niras

Hvordan får man struktur og måler effekten af investeringer, når bæredygtighed er et strategisk område for virksomhederne?

At finde svaret på dette er blevet en hyppigere opgave for den rådgivende ingeniørvirksomhed Niras, der blandt andet rådgiver Arla, Danish Crown og andre selskaber inden for fødevare- og landbrugssektoren.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Klumme: Slut med kejserens nye klimaklæder

På COP26 i Glasgow har virksomheder og verdensledere forsøgt at finde løsninger på den globale klimakrise. Alle er enige om, at ambitionerne skal øges. Alligevel ser vi stadig virksomheder på stribe annoncere CO2-neutrale målsætninger, som klinger hult, skriver Thomas Schrøder, der er direktør i Schneider Electric, i denne klumme.

Verdo bliver et andelsselskab

Ændringen vil ikke betyde noget for den daglige drift, men det vil give forbrugerne øget indflydelse på Verdo og øge demokratiseringen, siger selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs