CleantechWatch

Rådgivningsvirksomheden Lyngkilde A/S får ny direktør

Det bliver en gammel kending, der i fremtiden skal stå i spidsen for den rådgivende ingeniørvirksomhed Lyngkilde A/S – Per Harding har 25 års erfaring i virksomheden, men skal nu være direktør.

Foto: Lyngkilde/PR

Det bliver Per Harding, der i fremtiden skal stå i spidsen for den rådgivende ingeniørvirksomhed Lyngkilde A/S, skriver Dagbladet Køge.

Per Harding har været i Lyngkilde 25 år og overtager nu posten som adm. direktør efter Claus H. Larsen, der skal være Lyngkildes økonomidirektør fremover.

Med 25 år i virksomheden er det derfor ikke de store ændringer, som Lyngkilde kommer til at gennemgå med Per Harding i spidsen, understreger den nye direktør over for dagbladet.

"Det er et nyt ansigt, men jeg har været partner siden 2012 og har siden da siddet med ved alle møder om firmaets fremtid, så der sker ikke lige pludselig en masse nyt," siger Per Harding.

Lyngkilde A/S kom ud af regnskabsåret 2018/2019 med et resultat, som ledelsen kaldte "ikke tilfredsstillende", på lige under 87.000 kr. Hovedårsagen til det utilfredsstillende resultat var nedskrivning på et "par større konkurrencesager," skrev ledelsen i årsberetningen for 2018/2019.

Orbicon vil være størst inden for rådgivning efter salg til canadisk virksomhed 

Mere fra CleantechWatch

Klumme: Slut med kejserens nye klimaklæder

På COP26 i Glasgow har virksomheder og verdensledere forsøgt at finde løsninger på den globale klimakrise. Alle er enige om, at ambitionerne skal øges. Alligevel ser vi stadig virksomheder på stribe annoncere CO2-neutrale målsætninger, som klinger hult, skriver Thomas Schrøder, der er direktør i Schneider Electric, i denne klumme.

Verdo bliver et andelsselskab

Ændringen vil ikke betyde noget for den daglige drift, men det vil give forbrugerne øget indflydelse på Verdo og øge demokratiseringen, siger selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs