Rådgivningsvirksomheden Lyngkilde A/S får ny direktør

Det bliver en gammel kending, der i fremtiden skal stå i spidsen for den rådgivende ingeniørvirksomhed Lyngkilde A/S – Per Harding har 25 års erfaring i virksomheden, men skal nu være direktør.
Foto: Lyngkilde/PR
Foto: Lyngkilde/PR

Det bliver Per Harding, der i fremtiden skal stå i spidsen for den rådgivende ingeniørvirksomhed Lyngkilde A/S, skriver Dagbladet Køge.

Per Harding har været i Lyngkilde 25 år og overtager nu posten som adm. direktør efter Claus H. Larsen, der skal være Lyngkildes økonomidirektør fremover.

Med 25 år i virksomheden er det derfor ikke de store ændringer, som Lyngkilde kommer til at gennemgå med Per Harding i spidsen, understreger den nye direktør over for dagbladet.

"Det er et nyt ansigt, men jeg har været partner siden 2012 og har siden da siddet med ved alle møder om firmaets fremtid, så der sker ikke lige pludselig en masse nyt," siger Per Harding.

Lyngkilde A/S kom ud af regnskabsåret 2018/2019 med et resultat, som ledelsen kaldte "ikke tilfredsstillende", på lige under 87.000 kr. Hovedårsagen til det utilfredsstillende resultat var nedskrivning på et "par større konkurrencesager," skrev ledelsen i årsberetningen for 2018/2019.

Orbicon vil være størst inden for rådgivning efter salg til canadisk virksomhed 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også