Re-Matchs nye kassemester stopper efter to uger

Fjorten dage efter at have hentet Anders Lykke Jacobsen ind som ny finansdirektør skal cleantech-virksomheden på jagt efter en ny person til posten.
Anders Lykke Jacobsen tiltrådte i Re-Match d. 16 august. | Foto: Re-Match / PR
Anders Lykke Jacobsen tiltrådte i Re-Match d. 16 august. | Foto: Re-Match / PR

Han skulle ”eksekvere selskabets ekspansive strategi” i kølvandet på den nylige børsnotering.

Men knap to uger efter sin tiltrædelse er Anders Lykke Jacobsen allerede fortid som finansdirektør i genanvendelsesvirksomheden Re-Match.

Det fremgår af en kortfattet selskabsmeddelelse.

Ifølge Re-Match er det Anders Lykke Jacobsen selv, der har indgivet sin opsigelse.

I meddelelsen fremgår det også, at den hidtidige finansdirektør gennem de seneste to år, Thomas Bech Albertsen, har sagt ja til at forblive på posten, indtil ”en ny løsning” er fundet.

Thomas Bech Albertsen skulle oprindeligt have understøttet Anders Lykke Jacobsen i sidstnævntes første tid i virksomheden, der blev indledt 16 august.

CleantechWatch har tirsdag formiddag rettet gentagne henvendelser til Anders Lykke Jacobsen, bestyrelsesformand Henrik Grand Petersen, næstformand Laurits Bach Sørensen og direktionen i Re-Match.

Ingen af dem er endnu vendt tilbage.

Kom med ”tung erfaring”

Ansættelsen af Anders Lykke Jacobsen som ny finansdirektør blev offentliggjort af Re-Match d. 12. august.

I en selskabsmeddelelse blev han dengang beskrevet som en profil med ”tung erfaring fra ledelse og vækst af finansteams i højvækstvirksomheder”, som skulle hjælpe Re-Match på vej mod det erklærede mål om at etablere 24 fabrikker til genanvendelse af kunstgræsbaner inden for de kommende ti år.

Anders Lykke Jacobsen havde inden sin ansættelse i Re-Match blandt andet været finansdirektør i den schweiziske Bühler-koncern, der fremstiller anlæg til fødevareforarbejdning, og været underdirektør i Welltec, der leverer løsninger til olie- og gasindustrien.

Skiftet på finansposten blev dengang begrundet med behovet for en styrkelse af ledelsen som led i Re-Matchs fokus på international vækst.

”Re-Match har behov for en yderlig styrkelse af vores finance funktion, og Thomas (daværende finansdirektør Thomas Bech Albertsen, red.) har ikke kunnet se sig i den transition, men han har indvilliget i at understøtte overgangsperioden, hvilket vi er glade for,” lød det dengang i en skriftligt svar fra adm. direktør Nikolaj Magen Larsen til CleantechWatch.

Re-Match, der blev noteret på vækstbørsen First North Premier i december sidste år, driver i dag en fabrik i Herning. I øjeblikket arbejder virksomheden på at etablere sig i Holland, Frankrig og Pennsylvania, USA.

Re-Match får ny kassemester

Re-Match sikrer sig støtte til fransk fabrik

Re-Match kaster millioner efter udstyr til hollandsk fabrik

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også