CleantechWatch

Green Hydrogen skal rejse sig efter nedjusteringer

Topchefen understreger også at indtjeningen fra de forsinkede leverancer ikke er tabt, men blot udskydes til regnskabsåret 2022, skriver børsen.

Store forsinkelser på leverancer har påvirket Green Hydrogen Systems. | Foto: Green Hydrogen Systems/PR

Det danske brintselskab Green Hydrogen Systems måtte i 2021 nedjustere forventningerne, fordi store forsinkelser betød at størstedelen af virksomhedens leverancer måtte udskydes til 2022, men nu skal virksomheden rejse sig fra asken.

Det skriver Børsen.

"Vi oplevede desværre et sammenfald af omstændigheder, der gjorde, at vi over relativt kort tid måtte konkludere at det ikke længere var muligt at levere de her anlæg og få dem indtægtsført i år," siger administrerende direktør, Sebastian Koks Andreassen, til Børsen.

Green Hydrogen Systems - GHS - budgetterede efter en kapitalrejsning på 1 mia. kr. ved børsnoteringen i juni, dermed skød de et udvidelses projekt i gang, som skal femdoble GHS' fabrik frem mod 2023.

GHS arbejder nu på at rejse sig igen, ved at opskalere produktionen, så selskabet kan blive langt mere leveringsdygtige, ved blandt andet at øge fabrikskapaciteten, samt ansætte flere medarbejdere end først ventet. Sebastian Koks Andreassen understreger også at indtjeningen fra de forsinkede leverancer ikke er tabt, men blot udskydes til regnskabsåret 2022, skriver børsen.

Denne udvikling har resulteret i at virksomheden har opjusteret forbruget markant, mens en del af indtjeningen ikke kan bogføres og derfor har selskabet har måtte nedjustere forventningerne til omsætningen til 5 mio. kr. mod tidligere ventede 40-60 mio. kr.

Green Hydrogen Systems henter ny finansdirektør

ATP efter nedjustering fra Green Hydrogen: Alvorligt så kort tid efter børsnotering 

Mere fra CleantechWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs