CleantechWatch

Rambøll-direktør skriver formand for erhvervsdrivende fond på sit CV

Adm. direktør Ib Enevoldsen i Rambøll er ny formand for byggeriets videnscenter Molio, der i årsregnskabet for 2020 kan fremvise et mindre millionunderskud end året forinden.

Foto: Rambøll/PR

Et fokus på digitale værktøjer skal sikre en grønnere branche, lyder det fra Ib Enevoldsen, nyudklækkede formand for den erhvervsdrivende fond Molio, der leverer viden og data til byggeriet.

Den nye formand, der til dagligt er adm. direktør i rådgiverkoncernen Rambøll, overtager posten fra Christian Listov-Saabye, adm. direktør i rådgiveren Moe, der har siddet på posten siden 2008, lyder det i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Aquaporin: Vi er ikke gået for tidligt på børsen

Direktøren for Aquaporin afviser over for CleantechWatch, at virksomheden har valgt at lade sig børsnoteret for tidligt til trods for faldende aktiekurs, hjælp fra Danske Bank og et nu fuldt udnyttet stabiliseringsmandat.

Neles opkøber vandpumpeforretning

Den finske maskinproducent Neles har opkøbt vandpumpeforretningen i det finske selskab Flowrox. Pumpeforretningen omsatte for 30 mio. euro i 2020 og forventes at holde niveauet det kommende regnskabsår.  

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs