CleantechWatch

Brintbranchen fremlægger PTX-plan

Brancheorganisationen vil med ny handlingsplan sætte skub under PTX-udviklingen på både kort og lang sigt. Først og fremmest skal der afsættes midler snarest muligt, lyder det blandt andet.

Det handler om at få vendt udgifter til investeringer, siger Tejs Laustsen Jensen, direktør i Brintbranchen, i forbindelse med at brancheorganisationen fremlægger en plan for den danske PTX-satsning tirsdag. | Foto: Stine Bidstrup/ERH

Alt imens politikerne fra Klima-, Energi- og Forsyningsudvalget tirsdag formiddag mødtes for at diskutere PTX-strategi med to ministre under et lukket samråd, benyttede Brintbranchen lejligheden til at lancere en stribe ideer til, hvordan udviklingen bør forløbe.

Sikkert er det nemlig, at der skal præsenteres en strategi for Power-to-X (PTX) senere på året. Og ifølge Brintbranchen bør denne strategi sætte retning for, at "Danmark kan blive storproducent af grønne brændstoffer og teknologi til hele Europa", som det hedder sig i en meddelelse udsendt sammen med handlingsplanen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs