CleantechWatch

"Ankerinvestor" sælger dansk brintselskab efter lynhurtig kæmpegevinst

En af Everfuels såkaldte ankerinvestorer har solgt samtlige af sine aktier kort efter børsnoteringen. Sælger fik en "eventyrlig" gevinst.

Jacob Krogsgaard, adm. direktør i Everfuel, er blevet milliardær - på papiret - af børsnoteringen af Everfuel. Kort efter børsnoteringen har han mistet norsk ankerinvestor. | Foto: Casper Holmenlund Christensen/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix

Én af de påståede ankerinvestorer i det danske brintselskab Everfuel har få måneder efter børsnoteringen solgt samtlige at sine aktier og kalder værdiansættelsen af firmaet "frisk".

Finans kunne i sidste uge fortælle, af flere eksperter stiller spørgsmålstegn ved forretningsmodellen i Everfuel og samtidig finder værdiansættelsen på mere end en håndfuld mia. kr. helt skør, og nu har en af de påståede ankerinvestorer altså også indløst gevinsten.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Dansk CO2-lager kan køre på maksimum fra dag et

Total Energies ser ikke noget behov for at demonstrere CO2-lagring under Harald-feltet, men vil starte lagringen i fuld skala, hvis Bifrost-projektet bliver en realitet. Lige nu afhænger meget dog af to forestående begivenheder: Præsentationen af en politisk strategi og tildelingen af EUDP-midler.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Job