CleantechWatch

Mads Nipper omkalfatrer Ørsted

Forretningen splittes op og samles efter nye skillelinjer. Koncerndirektør for den ofte omkalfatrede markedsdivision forlader selskabet, cheferne for hav- og landvind forfremmes, og jagten indledes på ny driftsdirektør.

Foto: Gregers Tycho/ERH

Mads Nipper foretager sin første store rokade hos Ørsted. Den nytiltrådte topchef omorganiserer strukturen i selskabet og gennemfører samtidig en rokade blandt de næstkommanderende.

Sidstnævnte betyder et farvel til koncerndirektør for det hidtidige Markets & Bioenergy, Morten Buchgreitz. Da hans division – der har været under stor forandring og sammenlægning i de seneste år – har "færdiggjort ... den strategiske strømlining", har direktøren "besluttet at forlade Ørsted" pr. 4. februar. Dertil kommer et farvel til den hidtidige EPC-chef for havvind, Anders Lindberg, der forlader energiselskabet for et job i Sverige.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Dansk CO2-lager kan køre på maksimum fra dag et

Total Energies ser ikke noget behov for at demonstrere CO2-lagring under Harald-feltet, men vil starte lagringen i fuld skala, hvis Bifrost-projektet bliver en realitet. Lige nu afhænger meget dog af to forestående begivenheder: Præsentationen af en politisk strategi og tildelingen af EUDP-midler.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Job