CleantechWatch

Vidner: Tidligere Velux-chef optog møder med fortrolige oplysninger

Det er ikke normal praksis at optage møder, lød det fra flere vidner i sagen om påstået industrispionage. En tidligere Velux-chef er tiltalt for bl.a. at have forsøgt at sælge forretningshemmeligheder til vinduesgigantens største konkurrent.

Foto: Velux/PR

Med sin mobiltelefon optog en tidligere Velux-chef møder med oplysninger om fabrikslukninger og et udviklingsprojekt. Der var tale om fortrolige informationer, forklarede flere tidligere ledende personer i Retten i Helsingør onsdag.

Lydfilerne udgør en del af det materiale, som Nordsjællands Politi mener, at den tidligere chef ulovligt har indsamlet og forsøgt at sælge videre.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Klumme: Slut med kejserens nye klimaklæder

På COP26 i Glasgow har virksomheder og verdensledere forsøgt at finde løsninger på den globale klimakrise. Alle er enige om, at ambitionerne skal øges. Alligevel ser vi stadig virksomheder på stribe annoncere CO2-neutrale målsætninger, som klinger hult, skriver Thomas Schrøder, der er direktør i Schneider Electric, i denne klumme.

Verdo bliver et andelsselskab

Ændringen vil ikke betyde noget for den daglige drift, men det vil give forbrugerne øget indflydelse på Verdo og øge demokratiseringen, siger selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs