CleantechWatch

Circle K investerer trecifret millionbeløb i grøn infrastruktur

Hos Circle K har man ambitioner om at skubbe på den grønne omstilling, og ja, så er der selvfølgelig også en forretningsmulighed i det, lyder det fra kommunikationschefen.

Foto: Kacper Pempel/Reuters/Ritzau Scanpix

Hvad kommer først? Elbilerne eller ladestanderne? Hos Circle K mener man, at ladestandere og infrastruktur skal være på plads, før danskerne tager springet ud i en ny teknologi. Derfor lancerer de nu en helt ny elektrisk strategi, der skal understøtte ambitionen om flere elbiler i den danske vognpark.

"Vi tror på, at den bedste måde at udbrede en elbilkultur er, at der skal være tilgængelighed. Vi vil gerne være drivkraften i den grønne omstilling, og når man tænker Cicle K, så er det ikke kun brændstof i traditionel forstand, men det er også elladestandere til elbiler. Vi ønsker at støtte hele den udvikling," siger Dennis Bylov Dalgaard, kommunikationschef hos Circle K.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Ny evaluering: Grønne projekter står og falder med GUDP-støtte

Over en tiårig periode er midlerne fra GUDP-puljen gået til at støtte projekter, der skal sikre den grønne omstilling af fødevareindustrien i Danmark, og som ellers ville være svære at finansiere. Det skyldes ifølge ny evaluering blandt andet projekternes risikobetonede natur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Job