CleantechWatch

Miljøteknikvirksomhed trækker sig fra det danske marked efter dundrende underskud

Efter et tocifret millionunderskud i 2019 har entreprenør- og rørvirksomheden Vitek Danmark droppet sine aktiviteter i Danmark for i stedet at satse på det norske og svenske marked. Lukkede grænser under corona har imidlertid givet en hård opstart for den nye strategi.

Foto: colourbox.com/Erwin Wodicka

Med et stort millionunderskud i bagagen i 2019 skulle et strategisk exit fra det danske marked og et benhårdt sats på Sverige og Norge blive opskriften til succes for entreprenør- og rørvirksomheden Vitek Danmark. Det har coronavirus imidlertid sat en kæp i hjulet for.

Vitek Danmark arbejder med alt fra afløb, brøndrenovering og tæthedsprøvning til drikkevands- og trykledninger og markerede sidst i 2018 sit indtog på det danske marked via en række opkøb. Nu vidner første årsregnskab imidlertid om, at opstarten på det danske marked har været alt andet end gnidningsfri.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Danva udbygger krav til forbud mod PFAS-stoffer

Der er grund til bekymring for dansk miljø og vandkrebsløb som følge af ny opgørelse over PFOS-forurening i Danmark, ifølge Danva-direktør Carl-Emil Larsen, som nu foreslår flere tiltag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Job