CleantechWatch

Efter fem års rekordmaraton: Tid for Mads Nipper til at spille med musklerne

Overblik: Grundfos præsenterer mandag 2019-regnskabet. 10.000 kroners-spørgsmålet er, om topchef Mads Nipper kan fortsætte fem års rekordmaraton – få overblikket på 2 minutter.

Mads Nipper tog over som Grundfos-topchef i 2014. Siden har han ikke set sig tilbage | Foto: Gregers Tycho/ERH

Efter et 2019 med brexit-udfordringer og økonomisk metaltræthed i verdensøkonomien kæmper Grundfos og topchef Mads Nipper nu med de økonomiske virkninger af coronavirussen. Derfor ventes næste uges Grundfos-regnskab fra mange sider med spænding.

1. Regnskabet. I foråret 2019 kridtede topchef Mads Nipper stilsikkert banen op til endnu et rekordår med en forventning om en salgsvækst på 3-5 pct. og en indtjening før skat på minimum 10 pct. af omsætningen. Siden har Nipper måtte bide i det sure æble og skrue ned for ambitionerne. Så sent som i september lød det, at forventningen nu er en salgsvækst på under 3 pct. Til gengæld har der været radiotavshed omkring indtjeningsmålet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Re-Match opnår fuldtegning i aktieudbud på få timer

"Vi er yderst tilfredse med den positive udvikling her til morgen, der gør, at vi allerede er nået hertil," siger Laurits Bach Sørensen, bestyrelsesformand i Re-Match, som dermed er et skridt tættere på den børsnotering, virksomheden har genoptaget arbejdet imod.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Job