CleantechWatch

Skats milliardkrav mod Johnson Controls reduceret til en tiendedel i afgørelse

Mens Skat har krævet 1,1 mia. kr. af Johnson Controls i en sag om for lav prissætning af danske patenter og Sabroe-varemærket i forbindelse med udflytning af immaterielle rettigheder, har en afgørelse fra Landsskatteretten reduceret kravet til omkring en tiendedel.

Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Johnson Controls har i en afgørelse fra Landsskatteretten fået mindsket et stort skattekrav til en tiendedel, skriver Finans.

Skat har siden 2012 krævet mere end 1,1 mia. kr. af Johnson Controls for at have sat værdien af varemærker og patenter for lavt i forbindelse med udflytning af immaterielle rettigheder fra 2005-opkøbet af York International, som ejede den danske køle- og varmepumpeproducent Sabroe.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

DSV lancerer grønnere fragtløsninger

Speditionskoncernen investrerer et millionbeløb i en række grønne leveringsløsninger, der skal give kunderne mulighed for at tilkøbe klimavenligere fragt.

Re-Match opnår fuldtegning i aktieudbud på få timer

"Vi er yderst tilfredse med den positive udvikling her til morgen, der gør, at vi allerede er nået hertil," siger Laurits Bach Sørensen, bestyrelsesformand i Re-Match, som dermed er et skridt tættere på den børsnotering, virksomheden har genoptaget arbejdet imod.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Job