CleantechWatch

Medie: Omstridt mødereferat om Danfoss-forurening blev aldrig godkendt

Referatet af sidste års møde om forureningen af Himmark Strand mellem Sønderborg Kommumne, Region Syddanmark og Danfoss blev aldrig godkendt, skriver JydskeVestkysten. Kommunens håndtering møder kritik fra flere sider.

En undersøgelse foretaget af Region Syddanmark fastslog sidste år, at forureningen på Himmark Stand er værre end hidtil antaget. Der blev blandt andet fundet det kræftfremkaldende stof vinylklorid i området, hvor det ellers var planen, at der skulle opføres et stort ferieresort. | Foto: Mathias Svold/INDBLIK

Hvad der præcist blev sagt og aftalt til sidste års møde mellem Danfoss, Sønderborg Kommune og Region Syddanmark om forureningen på Himmark Strand på Nordals og planerne om at opføre et ferieresort i området, er ikke til at sige. Mødereferatet er nemlig aldrig blev godkendt.

Det skriver JydskeVestkysten tordsag med henvisning til en aktindsigt i det oprindelige udkast til referatet samt en version med kommentarer og indvendinger fra den ansvarlige myndighed, Region Syddanmark. Der er tale om samme referat, som kommunal direktør i Sønderborg, Tim Hansen, ifølge mediet forsøgte at skjule for offentligheden.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs