CleantechWatch

Nye EU-krav fremtvinger elbilerne: Synes du, at der er mange nu, så bare vent til 2021

2020 og 2021 bliver de store elbil-år, hvor en række nye modeller kommer på markedet. Nye EU-krav sætter dagsordenen for lanceringen, hvor bilproducenterne lancerer elbilerne efter en sindrig plan.

Volkswagen fik besøg af den tyske kansler Angela Merkel, da selskabet præsenterede sin nye elbil ID.3 på en messe i Frankfurt i september. | Foto: Volkswagen / PR

Årene 2020 og især 2021 står nærmest som magiske årstal. Den opmærksomme læser vil sikkert have bemærket, at det for alvor vælter frem med nye elbiler på gaderne i 2020, som bl.a. VW ID.3, Honda e, Porsche Taycan, DS3 Crossback E-tense, Opel Corsa-e og Peugeot e-208.

En oversigt fra De Danske Bilimportører peger på, at der vil være en snes elektriske modeller på markedet i løbet af 2019, mens tallet vil være 40 i 2020 og cirka dobbelt så mange i årerne efter.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Alfa Laval vokser en anelse i Danmark

Den svenske industrikæmpes danske aktiviteter, der blandt andet gør sig inden for løsninger til spildevandssektoren, nærmer sig en omsætning på seks mia. kr.

Færre unge går ingeniørvejen

Både på civilingeniør- og på diplomingeniøruddannelserne har ifølge nye ansøgningstal for de videregående uddannelser oplevet et fald i ansøgere. Det overrasker ingeniørernes formand.

Læs også

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs