CleantechWatch

Vækstfondens topchef fratræder – CFO tager midlertidigt roret

Den statslige fond, der skal investere milliarder i grøn omstilling, mister sin direktør. Finansdirektør overtager posten midlertidigt.

Foto: PRVækstfonden

Administrerende direktør i Vækstfonden, Rolf Kjærgaard, har i forbindelse med etableringen af Danmarks Eksport- og Investeringsfond valgt at fratræde sin post fra den 10. oktober.

Det skriver Vækstfonden i en pressemeddelelse.

”Jeg har besluttet, at tiden er kommet for mig til at gå videre med noget nyt. Gennem alle årene har det fyldt mig med stolthed at være med til at bringe Vækstfonden frem til, hvor den er i dag. Og med det, bidrage til at udvikle økosystemet ofr innovation og vækstkapital i Danmark,” siger Rolf Kjærgaard i meddelelsen.

”Nu bliver Vækstfonden en del af Danmarks Eksport- og Investeringsfond, som jeg håber vil fortsætte med at understøtte den innovationskraft, som iværksætterne og SMV’erne rundt om i landet udgør,” fortsætter han.

Rolf Kjærgaard har arbejdet i Vækstfonden i over 20 år, hvoraf de sidste tre år var som topchef. Rollen om topchef overtages midlertidigt af finansdirektør Jacob Hübertz.

Af en efterfølgende meddelelse fremgår det, at endnu en direktør fratræder. Mikkel Hesselgren, der har været investeringsdirekør i fonden i ti år, skal være investeringsdirektør hos den teknologiselskabet 3Shape.

Rolf Kjærgaard og Mikkel Hesselgren følger dermed formand Tue Mantoni ud af Vækstfonden. Mantoni forlod efter to år posten som bestyrelsesformand i august.

(Denne artikel er skrevet i samarbejde med vores søstermedie KapitalWatch)

Energikrise kan gøre grønne virksomheder til bedre investeringscases

Erhvervsminister sætter bestyrelseshold til grøn milliardfond

Grøn investeringsfond retter blikket mod affaldshåndtering og cirkulær økonomi

Mere fra CleantechWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs