DI Fødevarer: “Vi har travlt, hvis vi skal nå den grønne omstilling inden 2030”
![Skal fødevareproduktionen nå den grønne omstilling inden 2030, skal der ske større samarbejde mellem universiteter og branchen - og mellem enkelte virksomheder, mener DI Fødevarer. | Foto: Dansk Industri/PR](https://photos.watchmedier.dk/watchmedier/resize:fill:3840:0:0/plain/https://photos.watchmedier.dk/Images/article13872718.ece/ALTERNATES/schema-16_9/doc7kbztyx0nwptg9548sa.jpg)
Hvis Danmark skal lykkes med den grønne omstilling inden for fødevarebranchen, skal der investeres kraftigt i at udvikle fødevarer, der er sunde, bæredygtige og ikke mindst velsmagende. Her skal der især fokuseres på, at teknologi og viden fra universiteter kan implementeres i virksomhederne, så nye og klimavenlige produkter kan komme på markedet.
Læs hele artiklen
Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.