DI Fødevarer: “Vi har travlt, hvis vi skal nå den grønne omstilling inden 2030”

Vejen til en mere grøn og bæredygtig fødevareproduktion skal findes i et større samspil mellem virksomheder og universiteter. Sammen skal de udvikle nye produkter, der vigtigst af alt skal være attraktive for tidens forbrugere, mener branchedirektør i DI Fødevarer.
Skal fødevareproduktionen nå den grønne omstilling inden 2030, skal der ske større samarbejde mellem universiteter og branchen - og mellem enkelte virksomheder, mener DI Fødevarer. | Foto: Dansk Industri/PR
Skal fødevareproduktionen nå den grønne omstilling inden 2030, skal der ske større samarbejde mellem universiteter og branchen - og mellem enkelte virksomheder, mener DI Fødevarer. | Foto: Dansk Industri/PR
af ASGER SKOVDAL JEPSEN

Hvis Danmark skal lykkes med den grønne omstilling inden for fødevarebranchen, skal der investeres kraftigt i at udvikle fødevarer, der er sunde, bæredygtige og ikke mindst velsmagende. Her skal der især fokuseres på, at teknologi og viden fra universiteter kan implementeres i virksomhederne, så nye og klimavenlige produkter kan komme på markedet.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også