CleantechWatch

International flybranche øger ambitioner og vil være CO2-neutral i 2050

Medlemmerne i den internationale flyorganisation IATA er blevet enige om at øge klimaambitionerne. Bæredygtige brændstoffer skal stå for en stor del af vejen til yderligere CO2-reduktion.

Foto: Pedersen Mikkel Berg/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix

International Air Transport Association (IATA) har i kølvandet på en generalforsamling i Boston i USA mandag meldt ud, at den globale flyindustri i 2050 vil være CO2-neutral.

Det fremgår af en meddelelse fra organisationen, hvor det lyder, at målet flugter med Paris-aftalens mål om, at temperaturerne ikke må stige mere end 1,5 grader.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Klumme: Slut med kejserens nye klimaklæder

På COP26 i Glasgow har virksomheder og verdensledere forsøgt at finde løsninger på den globale klimakrise. Alle er enige om, at ambitionerne skal øges. Alligevel ser vi stadig virksomheder på stribe annoncere CO2-neutrale målsætninger, som klinger hult, skriver Thomas Schrøder, der er direktør i Schneider Electric, i denne klumme.

Verdo bliver et andelsselskab

Ændringen vil ikke betyde noget for den daglige drift, men det vil give forbrugerne øget indflydelse på Verdo og øge demokratiseringen, siger selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs