CleantechWatch

Pensions- og forsikringsbranchen laver ny klimaguide

Forsikring & Pension er afsender på ny guide, der skal ensrette pensions- og forsikringssektorens klimaaftryk- og rapportering.

Torben Möger mener, at finanssektoren er ude med en "ret epokegørende forpligtigelse" med ny guide. | Foto: Ursula Bach/PensionDanmark

Brancheorganisationen Forsikring & Pension er i Børsen ude med en fælles guide, som ifølge organisationen skal danne grundlag for den måde, forsikrings- og pensionssektoren rapporterer om Co2-udledning fra deres investeringsaktiviteter, oplyser sit samlede Co2-aftryk og opstiller mål for aftrykket frem mod 2023.

”Det, vi er ude med nu, er en ret epokegørende forpligtigelse for hele den finansielle sektor til at rapportere på, hvordan vores aktiviteter herunder også vores investeringsporteføljer påvirker klimaet,” siger adm. direktør i Pensionsdanmark og formand for klimapartnerskabet for finanssektoren, som regeringen nedsatte i 2019, Torben Möger, til Børsen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Ny aftale sikrer både lavere elafgift og afdragsordning

Et bredt politisk flertal er blevet enige om en aftale, der skal hjælpe danskerne igennem en vinter præget af høje energipriser. Aftalen rummer blandt andet en sænkelse af elafgiften, afdragsordning og flere penge til udrulning af fjernvarme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs