Fødevarevirksomhedernes task force fremlægger anbefalinger for at reducere globalt CO2-aftryk

Efter et halvt års arbejde har en række større fødevarevirksomheder i samarbejde med Landbrug & Fødevarer fundet frem til 15 anbefalinger, der skal få dansk teknologi udbredt på global plan.
Der er ikke en konkret tidshorisont for, hvornår fødevareklyngen skal være i mål med sine anbefalinger, oplyser Anne Arhnung, adm. direktør i Landbrug & Fødevarer. | Foto: Gregers Tycho/Ritzau/Ritzau Scanpix
Der er ikke en konkret tidshorisont for, hvornår fødevareklyngen skal være i mål med sine anbefalinger, oplyser Anne Arhnung, adm. direktør i Landbrug & Fødevarer. | Foto: Gregers Tycho/Ritzau/Ritzau Scanpix

Ti større danske virksomheder, der er medlemmer af den såkaldte fødevareklynge, og lobbyorganisationen Landbrug & Fødevarer har efter et halvt års arbejde i deres såkaldte Globale Klima Task Force nu fundet frem til 15 anbefalinger for at reducere det globale CO2-aftryk

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også