Fødevarevirksomhedernes task force fremlægger anbefalinger for at reducere globalt CO2-aftryk
Efter et halvt års arbejde har en række større fødevarevirksomheder i samarbejde med Landbrug & Fødevarer fundet frem til 15 anbefalinger, der skal få dansk teknologi udbredt på global plan.
![Der er ikke en konkret tidshorisont for, hvornår fødevareklyngen skal være i mål med sine anbefalinger, oplyser Anne Arhnung, adm. direktør i Landbrug & Fødevarer. | Foto: Gregers Tycho/Ritzau/Ritzau Scanpix](https://photos.watchmedier.dk/watchmedier/resize:fill:3840:0:0/plain/https://photos.watchmedier.dk/Images/article13251632.ece/ALTERNATES/schema-16_9/20190102-110040-5-1920x1079we.jpg)
af PETER HØYER
Ti større danske virksomheder, der er medlemmer af den såkaldte fødevareklynge, og lobbyorganisationen Landbrug & Fødevarer har efter et halvt års arbejde i deres såkaldte Globale Klima Task Force nu fundet frem til 15 anbefalinger for at reducere det globale CO2-aftryk
Allerede abonnent?Log ind her
Læs hele artiklen
Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.