CleantechWatch

Få små virksomheder blandt klimafrontløberne

Det er hovedsageligt landets største virksomheder som Danfoss, Grundfos og Rockwool, der har tilsluttet sig klimatiltaget Science Based Targets.

Danfoss er blandt de store danske virksomheder, der er tilmeldt klimainitiativet Science Based Targets. | Foto: PR/Danfoss

Kun ganske få af Danmarks mindre virksomheder har tilsluttet sig et af de mest ambitiøse initiativer på klimaområdet, det såkaldte Science Based Targets initiativ. Ud af de 41 danske selskaber på listen er de 35 blandt landets 100 største, fremgår det af initiativets hjemmeside.

Science Based Targets (SBT) indebærer, at den enkelte virksomhed forpligter sig til at nedbringe sin CO-udledning i overensstemmelse med den globale Paris-aftales mål om at holde den globale opvarmning under 2 grader. Det opfattes som elitedivisionen inden for erhvervslivets klimaindsats.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Klumme: Slut med kejserens nye klimaklæder

På COP26 i Glasgow har virksomheder og verdensledere forsøgt at finde løsninger på den globale klimakrise. Alle er enige om, at ambitionerne skal øges. Alligevel ser vi stadig virksomheder på stribe annoncere CO2-neutrale målsætninger, som klinger hult, skriver Thomas Schrøder, der er direktør i Schneider Electric, i denne klumme.

Verdo bliver et andelsselskab

Ændringen vil ikke betyde noget for den daglige drift, men det vil give forbrugerne øget indflydelse på Verdo og øge demokratiseringen, siger selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs