CleantechWatch

Klima-opråb til investorer: "Det er valget mellem at bidrage til løsningen eller være en del af problemet"

Hvis ikke der bliver gjort noget for klimaet snart, vil det betyde millioner af døde, spår Mark Carney, fhv. chef for den britiske centralbank og FN's udsendte for klimahandling og finansiering.

Foto: Peter Summers/AP/Ritzau Scanpix

Flere millioner. Det er ifølge Mark Carney, der er fhv. chef for en britiske centralbank og i dag FN’s udsendte for klimahandling og finansiering, antallet af ekstra dødsfald verden vil se, hvis der ikke investeres i klimaet.

Han stiller i et interview med BBC spørgsmålstegn ved, om de mange milliarder dollars, som i øjeblikket pumpes ind i verdensøkonomien, bidrager til en grøn genopretning.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Aquaporin: Vi er ikke gået for tidligt på børsen

Direktøren for Aquaporin afviser over for CleantechWatch, at virksomheden har valgt at lade sig børsnoteret for tidligt til trods for faldende aktiekurs, hjælp fra Danske Bank og et nu fuldt udnyttet stabiliseringsmandat.

Neles opkøber vandpumpeforretning

Den finske maskinproducent Neles har opkøbt vandpumpeforretningen i det finske selskab Flowrox. Pumpeforretningen omsatte for 30 mio. euro i 2020 og forventes at holde niveauet det kommende regnskabsår.  

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs