CleantechWatch

Dan Jørgensen nedsætter geotermisk taskforce i Aarhus

Nu går regeringen aktivt ind i det aarhusianske geotermi-projekt i form af en taskforce, som skal kigge på en støttemodel til projektet.

"Jeg anerkender det store arbejde, Aarhus Kommune har lavet, og der kan være et stort potentiale i forhold til den grønne omstilling," siger energiministeren om geotermien i Aarhus. | Foto: PRDANSKFJERNVARME

I går blev en række sten ryddet af vejen for realiseringen af Danmarks første storskala geotermi-projekt, da A.P. Møller Holding og Affaldvarme Aarhus kunne præsentere en markant lavere pris end på projektet end forventet.

Nu skal en fælles taskfarce sørge for, at projektet kommer i mål. Det fortæller klima-, energi- og forsyningsminister, Dan Jørgensen (S), i en pressemeddelelse efter et møde med Aarhus Kommune.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Klumme: Slut med kejserens nye klimaklæder

På COP26 i Glasgow har virksomheder og verdensledere forsøgt at finde løsninger på den globale klimakrise. Alle er enige om, at ambitionerne skal øges. Alligevel ser vi stadig virksomheder på stribe annoncere CO2-neutrale målsætninger, som klinger hult, skriver Thomas Schrøder, der er direktør i Schneider Electric, i denne klumme.

Verdo bliver et andelsselskab

Ændringen vil ikke betyde noget for den daglige drift, men det vil give forbrugerne øget indflydelse på Verdo og øge demokratiseringen, siger selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs