CleantechWatch

Maersk er skuffet over klimamøde i IMO

Det danske containerrederi Maersk er skuffet over udfaldet af sidste uges klimaforhandlinger i IMO. Maersk mener, at IMO er på vej ned ad den forkerte vej og advarer om, at det kan sætte IMO's målsætning i fare, siger rederiet til ShippingWatch.

Foto: Asger Ladefoged/Ritzau Scanpix

Verdens største containerrederi, danske Maersk, er skuffet over sidste uges klimaforhandlinger i IMO og advarer om, at IMO's klimastrategi kan være i fare, hvis ikke kursen ændres.

"For Maersk er udfaldet af sidste uges møde skuffende," siger Simon Bergulf, chef for regulatory affairs hos Maersk, til ShippingWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Klumme: Slut med kejserens nye klimaklæder

På COP26 i Glasgow har virksomheder og verdensledere forsøgt at finde løsninger på den globale klimakrise. Alle er enige om, at ambitionerne skal øges. Alligevel ser vi stadig virksomheder på stribe annoncere CO2-neutrale målsætninger, som klinger hult, skriver Thomas Schrøder, der er direktør i Schneider Electric, i denne klumme.

Verdo bliver et andelsselskab

Ændringen vil ikke betyde noget for den daglige drift, men det vil give forbrugerne øget indflydelse på Verdo og øge demokratiseringen, siger selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs