Startup med fokus på restprodukt lander tocifret millioninvestering

Agrain, der anvender restproduktur fra bryggerier i sin produktion, kan se frem til 17 mio. kr. fra blandt andet Vækstfonden.
Foto: Lars Andreas Kristiansen / PR Agrain
Foto: Lars Andreas Kristiansen / PR Agrain
af ASGER SKOVDAL JEPSEN

Iværksættervirksomheden Agrain, der producerer mel- og müsliprodukter ud af restproduktet mask fra ølbryggeri, har sikret sig et økonomisk rygstød i form af 17 mio. kr. fra blandt andre Vækstfonden.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også