Startup med fokus på restprodukt lander tocifret millioninvestering
Agrain, der anvender restproduktur fra bryggerier i sin produktion, kan se frem til 17 mio. kr. fra blandt andet Vækstfonden.
![Foto: Lars Andreas Kristiansen / PR Agrain](https://photos.watchmedier.dk/watchmedier/resize:fill:3840:0:0/plain/https://photos.watchmedier.dk/Images/article14393427.ece/ALTERNATES/schema-16_9/doc7mob2m3mmhtdt7z7fj1.jpg)
af ASGER SKOVDAL JEPSEN
Iværksættervirksomheden Agrain, der producerer mel- og müsliprodukter ud af restproduktet mask fra ølbryggeri, har sikret sig et økonomisk rygstød i form af 17 mio. kr. fra blandt andre Vækstfonden.
Allerede abonnent?Log ind her
Læs hele artiklen
Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.
Med din prøveperiode får du:
Få fuld adgang til dig og dine kollegaer
Start et gratis virksomhedsprøveabonnementRelaterede artikler
De stigende elpriser er "blodig alvor" for bryggerierne
For abonnenter