CleantechWatch

Ny rapport varsler potentiel jobfest i elbranchen

En satsning på tre vedvarende nøgleteknologier giver elinstallationsbranchen i europa mulighed for at skabe flere hundredetusinde jobs, viser en ny rapport. Det vil kræve politisk handlekraft at forløse potentiale, lyder det fra brancheforening.

Foto: Rambøll/PR

Solcelleanlæg på tage, batterier til oplagring af den energi, solcellerne producerer og ladestandere til elbiler.

Disse tre elementer kan være med til at skabe cirka 383.000 arbejdspladser i elbranchen i Europa, hvis der bliver satset målrettet på grøn teknologi, fastslår den europæiske brancheorganisation for elinstallatører EuropeOn i rapporten 'Powering green jobs growth with electrical contractors' og opfordrer samtidig til, at EU-potitikerne øger indsatsen for at styrke det grønne fokus oven på coronakrisen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Klumme: Slut med kejserens nye klimaklæder

På COP26 i Glasgow har virksomheder og verdensledere forsøgt at finde løsninger på den globale klimakrise. Alle er enige om, at ambitionerne skal øges. Alligevel ser vi stadig virksomheder på stribe annoncere CO2-neutrale målsætninger, som klinger hult, skriver Thomas Schrøder, der er direktør i Schneider Electric, i denne klumme.

Verdo bliver et andelsselskab

Ændringen vil ikke betyde noget for den daglige drift, men det vil give forbrugerne øget indflydelse på Verdo og øge demokratiseringen, siger selskabet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs