CleantechWatch

MacArtney kræver erstatsning fra to bortviste medarbejdere

Esbjerg-baserede MacArtney har bortvist og politianmeldt to personer, der ifølge virksomheden har stjålet forretningshemmeligheder. De kan nu forvente et erstatsningskrav i nærheden af et tocifret millionbeløb.

Foto: MacArtney

En betroet medarbejder og en tidligere ansat er blevet bortvist fra MacArtney, da de ifølge det Esbjerg-baserede selskab har stjålet forretningshemmeligheder fra virksomheden.

Det skriver Børsen.

Den ene var fortsat ansat i virksomheden, mens den anden var en tidligere ansat tilknyttet som konsulent, men nu er de begge blevet politianmeldt og kan se frem til at modtage et erstatsningskrav på noget, der sagtens kan nærme sig et tocifret millionbeløb, fortæller topchef Claus Omann.

"Vi fik kendskab til det, de havde gang i, da kunder kontaktede os, fordi de fandt det mærkeligt, at de fik henvendelser fra de to, som de vidste arbejdede for MacArtney," siger Claus Omann, adm. direktør i MacArtney, til Børsen.

MacArtney udfører havforskning og producerer undervandsteknologi til brug i offshore-sektoren, og ifølge topchefen har de to bortviste personer stjålet forretningskritiske data som information om kunder, teknisk dokumentation på MacArtney-produkter og materiale om produktudvikling.

Investorer hudfletter IEA i brev: "Vi opfordrer jer til at gøre jeres arbejde bedre" 

Mere fra CleantechWatch

Re-Match opnår fuldtegning i aktieudbud på få timer

"Vi er yderst tilfredse med den positive udvikling her til morgen, der gør, at vi allerede er nået hertil," siger Laurits Bach Sørensen, bestyrelsesformand i Re-Match, som dermed er et skridt tættere på den børsnotering, virksomheden har genoptaget arbejdet imod.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Job