CleantechWatch

Siemens og Grundfos går sammen om energieffektivitet

Via et digitalt samarbejde vil Siemens og Grundfos øge energieffektiviteten og reducere vandforbrug for at løse globale vandudfordringer. Partnerskabet har især fokus på tre områder.

Klaus Helmrich, medlem af Managing Board i Siemens AG og CEO for Digital Industries sammen med Grundfos-topchef Mads Nipper. | Foto: PR

De to selskaber Siemens og Grundfos vil igennem et nyindgået partnerskab forsøge at komme op med fælles løsninger og produkter, der kan øge energieffektivet og reducere forbruget af vand.

Det digitale partnerskab skal netop løse de vandproblemer, verden står over for i dag, fremgår det af en pressemeddelelse. Og tiltaget har især fokus på tre hovedområder, der tæller vand- og spildevandsapplikationer, industriel automatisering og bygningsteknologi.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Ny evaluering: Grønne projekter står og falder med GUDP-støtte

Over en tiårig periode er midlerne fra GUDP-puljen gået til at støtte projekter, der skal sikre den grønne omstilling af fødevareindustrien i Danmark, og som ellers ville være svære at finansiere. Det skyldes ifølge ny evaluering blandt andet projekternes risikobetonede natur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Job