Engangsemballage blev centralt emne for restaurationsbranchen på Folkemødet

Topchefer for tilsammen 200 restauranter og cafeer var taget til Folkemødet og brugte anledningen til at efterlyse klarere regler for engangsemballage.
Sabrina Jæger, country manager i Espresso House, er en af dem, der efterlyser politikernes hjælp til at begrænse mængden af engangsemballage. | Foto: Gregers Tycho
Sabrina Jæger, country manager i Espresso House, er en af dem, der efterlyser politikernes hjælp til at begrænse mængden af engangsemballage. | Foto: Gregers Tycho

Når Bornholm hver sommer lægger klippegrund til Folkemødet, er det lig med travlhed og ekstra omsætning for mange restauranter og cafeer i området, men fra politisk hold havde restaurant- og cafébranchen fokus på klima eller mere præcist, hvad branchen skal gøre for at få bragt mængden af engangsemballage ned. Det skriver brancheforeningen Horesta på sin hjemmeside. 

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Anne Højer Simonsen, klimapolitisk chef, DI | Foto: Foto: Søren Nielsen

    Tilfredshed med CCS-udspil

    For abonnenter

    Læs også