CleantechWatch

Nordsjællandsk vandselskab skifter navn og skal også håndtere skraldet

Gribvand skifter 1. juli navn til Gribskov Forsyning og skal fremover også stå for driften af kommunens to genbrugsstationer og dagrenovation.

Foto: Linda Johansen

Byrådet i Gribskov Kommune, der blandt andet omfatter Tisvildeleje, Gilleleje og Helsinge, har netop godkendt de nye navne for kommunens forsyningsselskab.

Fra 1. juli skifter Gribvand navn til Gribskov Forsyning, og hovedselskabet overtager samtidig driften af kommunens to genbrugsstationer og dagrenovation.

Samtidig skifter underselskabet Gribvand Spildevand navn til Gribskov Spildevand, mens det nye underselskab, der skal varetage affaldsområdet, får navnet Gribskov Genbrug & Ressourcer.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Gribskov Kommunes borgmester Bent Hansen (V) siger i meddelelsen, at kommunen med beslutningen om de nye selskaber er på forkant med regeringens tanker om mere selskabsdannelse og privatisering på forsyningsområdet.

Formand for Gribvand Pernille Søndergaard, byrådsmedlem for den lokalpolitiske liste Nytgribskov, ser frem til at skulle overtage affaldsområdet.

”Vi vil gøre vores yderste for, at overdragelsen ikke får gener for borgerne. Den væsentligste ændring bliver de nye navne, samt at kundeservice for spildevand og affald vil blive lagt sammen, så der kun bliver ét nummer at ringe til fremover.”

Borgmestre kræver midler til oprensning af nordsjællandsk sø

Gribskov Kommune vil undersøge alternativer til affaldsfraktionerMere fra CleantechWatch

Henrik Stiesdal stopper som topchef

Stifteren af Stiesdal-koncernen, der blandt andet står bag pyrolyseteknologien Skyclean, rykker et skridt ned i direktionen for at hellige sig til teknologiudvikling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs