Kredsløb styrker ledelsen med profil fra energibranchen

Forsyningsselskabet har sat navn på sin nye økonomidirektør, der kommer fra en direktørstilling hos Energi Danmark.
Tidligere direktør i Energi Danmark, Thomas Elgaard Jensen, er ny økonomidirektør i Kredsløb | Foto: Kredsløb, PR
Tidligere direktør i Energi Danmark, Thomas Elgaard Jensen, er ny økonomidirektør i Kredsløb | Foto: Kredsløb, PR

Energibranchen må afgive en af sine direktører til forsyningssektoren. Således har Thomas Elgaard Jensen valgt at skifte sin stilling som direktørstilling hos Energi Danmark ud med titlen som økonomidirektør i Kredsløb, det tidligere Affaldvarme Aarhus.

Det skriver det aarhusianske forsyningsselskab i en pressemeddelelse.

Thomas Elgaard Jensen tiltræder 1. maj og skal blandt andet være med til at sikre forsyningens 2025-strategi om alt fra CO2-reduktion til øget genanvendelse. Det vil nemlig kræve flere investeringer i den kommende tid, lyder det fra Kredsløb-formanden Thomas Rand.

”Hvis vi fortsat vil skubbe på omstillingen, kræver det flere investeringer. Både i udviklingen af nye og kendte teknologier og i nye projekter og ganske enkelt at investere i flere kompetencer og øget mandskab. Derfor er vi glade for at byde Thomas Elgaard Jensen velkommen og glæder os til denne styrkelse af ledelsen,” siger han i meddelelsen.

Som et af landets største forsyningsselskaber med ”aktiviteter inden for bæredygtighed” er Kredsløb da også den rette hylde for den tidligere energidirektør.

”Det spiller godt sammen med mine personlige ønsker om at tage aktiv del i omstillingen og ikke mindst mine konkrete erfaringer fra energibranchen, hvor jeg blandt andet har arbejdet med optimering og balancering af vedvarende energi. Jeg glæder mig til at trække i arbejdstøjet,” siger Thomas Elgaard Jensen i meddelelsen.

Navneændring koster Affaldvarme Aarhus seks millioner kroner

Affaldvarme Aarhus ændrer navn til Kredsløb

Aarhus vinker farvel til træpillerne i 2030

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også