CleantechWatch

Bagger-Sørensen-brødre vil bygge erhvervspark af genbrugsmaterialer i Vejle

Sammen med to andre aktører ønsker Dandy Business Park, som er ejet af brødrene Steen og Claus Bagger-Sørensen, at opføre en ny erhvervsklynge i Vejle. Planen er, at bygningerne skal opføres af genbrugte og genanvendte byggematerialer.

Steen Bagger-Sørensen (tv.) og Claus Bagger-Sørensen. | Foto: Joachim Ladefoged/ERH

Dandy Business Park, der er ejet af brødrene Steen og Claus Bagger-Sørensen, planlægger sammen med Green Tech Center samt design- og arkitektvirksomheden Lendager Group at opføre en ny erhvervsklynge i det nordlige Vejle.

Det skriver Vejle Amts Folkeblad. Planen er ifølge lokalmediet, at klyngen på sigt skal bestå af i alt 10 bygninger, som alle skal opføres af genbrugte og genanvendte byggematerialer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Aquaporin: Vi er ikke gået for tidligt på børsen

Direktøren for Aquaporin afviser over for CleantechWatch, at virksomheden har valgt at lade sig børsnoteret for tidligt til trods for faldende aktiekurs, hjælp fra Danske Bank og et nu fuldt udnyttet stabiliseringsmandat.

Neles opkøber vandpumpeforretning

Den finske maskinproducent Neles har opkøbt vandpumpeforretningen i det finske selskab Flowrox. Pumpeforretningen omsatte for 30 mio. euro i 2020 og forventes at holde niveauet det kommende regnskabsår.  

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs