CleantechWatch

Vestforbrænding vil genanvende småt brandbart i nyt millionudbud

Op mod 20 pct. af fraktionen småt brandbart kan ifølge Vestforbrænding genanvendes, og derfor sender affaldsselskabet nu genanvendelse af fraktionen i udbud. Opgavens samlede værdi løber op i et tocifret millionbeløb.

Foto: Vestforbrænding/PR

Affaldsselskabet Vestforbrænding vil gennem et nyt millionudbud genanvende mere af affaldsfraktionen småt brandbart, som består af kommunernes storskraldsindsamling i form af blandt andet møbler, inventar og tørt affald.

Vestforbrænding bliver ifølge affaldsselskabet selv den første til at udbyde fraktionen, der hidtil er blevet energiudnyttet, til genanvendelse, lyder det i en pressemeddelelse fra selskabet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Aquaporin: Vi er ikke gået for tidligt på børsen

Direktøren for Aquaporin afviser over for CleantechWatch, at virksomheden har valgt at lade sig børsnoteret for tidligt til trods for faldende aktiekurs, hjælp fra Danske Bank og et nu fuldt udnyttet stabiliseringsmandat.

Neles opkøber vandpumpeforretning

Den finske maskinproducent Neles har opkøbt vandpumpeforretningen i det finske selskab Flowrox. Pumpeforretningen omsatte for 30 mio. euro i 2020 og forventes at holde niveauet det kommende regnskabsår.  

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs