CleantechWatch

Norrecco og Nordic Waste skal genanvende mineraluld med MUDP-midler i ryggen

I et samarbejde med Teknologisk Institut og en række industripartnerne har de to affaldsvirksomheder fået knap 2,4 mio. kr. fra MUDP til at udvikle teknologier til at oparbejde sten- og glasuld.

Foto: Julie Søgaard/Watch Medier

En koalition bestående af blandt andre affaldsbehandlingsspecialisterne Norrecco og Nordic Waste samt Teknologisk Institut har sat sig for at udarbejde nye løsninger inden for genanvendelse af mineraluld, der er en samlebetegnelse for isoleringsmaterialerne sten- og glasuld.

Projektet har fået knap 2,4 mio. kr. af Miljøstyrelsens miljøteknologiske udviklings- og demonstrationsprogram (MUDP), og sammen med industrivirksomhedern NCC Industry, Strøjer Tegl og Saint-Gobain Denmark, Isover skal parterne udvikle såkaldte "robuste genanvendelsesteknologier med rette kapacitet", skriver Teknologisk Institut i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Danva udbygger krav til forbud mod PFAS-stoffer

Der er grund til bekymring for dansk miljø og vandkrebsløb som følge af ny opgørelse over PFOS-forurening i Danmark, ifølge Danva-direktør Carl-Emil Larsen, som nu foreslår flere tiltag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Job