CleantechWatch

Norrecco og Nordic Waste skal genanvende mineraluld med MUDP-midler i ryggen

I et samarbejde med Teknologisk Institut og en række industripartnerne har de to affaldsvirksomheder fået knap 2,4 mio. kr. fra MUDP til at udvikle teknologier til at oparbejde sten- og glasuld.

Foto: Julie Søgaard/Watch Medier

En koalition bestående af blandt andre affaldsbehandlingsspecialisterne Norrecco og Nordic Waste samt Teknologisk Institut har sat sig for at udarbejde nye løsninger inden for genanvendelse af mineraluld, der er en samlebetegnelse for isoleringsmaterialerne sten- og glasuld.

Projektet har fået knap 2,4 mio. kr. af Miljøstyrelsens miljøteknologiske udviklings- og demonstrationsprogram (MUDP), og sammen med industrivirksomhedern NCC Industry, Strøjer Tegl og Saint-Gobain Denmark, Isover skal parterne udvikle såkaldte "robuste genanvendelsesteknologier med rette kapacitet", skriver Teknologisk Institut i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

ATP affejer klimamål

Mens pensionsselskaberne har kæmpet om at markere sig på klimaområdet det seneste års tid, afviser landets største investor, ATP, at melde et klimamål ud, før der er kommet styr på virksomhedernes klimadata.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs