CleantechWatch

Forældelsesfrist sætter stopper for kompensation i sag om ulovligt affaldsgebyr

Regler om forældelse rammer mange tusinde virksomheder i Københavns Kommune, der ikke får genoptaget deres sag og dermed ikke mulighed for at få penge retur trods ulovlig opkrævning af gebyr på erhvervsaffald.

Foto: Mathias Svold/JPA

Op mod 9.000 virksomhedsejere må sandsynligvis affinde sig med ikke at modtage nogen godtgørelse, på trods af at Københavns Kommune i årevis har opkrævet et ulovligt affaldsgebyr fra dem. Det skriver Politiken.

Københavns Kommune havde ellers besluttet at genoptage i omegnen af 11.000 sager med virksomheder, der på ulovlig vis er blevet ramt af det ulovligt opkrævede gebyr. Det sker, efter Højesteret i december afsagde en principiel dom, der fritog enmandsvirksomheden TGnet for det "obligatoriske" administrationsgebyr på 750 kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Re-Match opnår fuldtegning i aktieudbud på få timer

"Vi er yderst tilfredse med den positive udvikling her til morgen, der gør, at vi allerede er nået hertil," siger Laurits Bach Sørensen, bestyrelsesformand i Re-Match, som dermed er et skridt tættere på den børsnotering, virksomheden har genoptaget arbejdet imod.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Job