CleantechWatch

Arwos advarer: Skraldemand smittet med corona

En skraldemand, der kører renovationskørsel i Aabenraa Kommune, er blevet testet positiv for corona, og forsyningsselskabet Arwos opfordrer derfor nu en lang række kunder til at rengøre deres skraldespande.

Arwos opfordrer flere af sine kunder til at rengøre deres skraldespande. Billedet er et arkivfoto og forestiller ikke den smittede skraldemand. | Foto: Vestforbrænding/PR

En skraldemand, der kører renovationskørsel for affaldsselskabet Arwos, er blevet testet positiv for corona, og selskabet opfordrer derfor nu sine kunder i Aabenraa Kommune til at rengøre håndtag på deres skraldespande.

Det skriver Jydske Vestkysten.

Ifølge affaldsselskabet har den smittede skraldemand hentet skrald på godt 150 veje spredt over kommunen, og der er derfor blevet sendt sms-beskeder til samtlige kunder på de pågældende adresser.

Den smittede skraldemand er fra firmaet Harm Mammen & Sønner, og her fortæller direktøren, at man har sendt alle de medarbejdere, der har været i kontakt med den smittede chauffør, til test og efterfølgende hjem.

Det betyder dog imidlertid, at firmaet har måtte undvære en af sine i alt ni skraldebiler, fordi det ikke har været muligt at finde en afløser, og det kan medføre forsinkelser på tømninger i kommunen.

Marius Pedersen om coronakrisen: "Man ved ikke, om man kører ind i et træ lige om lidt"

Dansk Retursystem må indsætte ekstra bemanding under coronakrise

Er renovatørerne gået fri af coronakrisen? Stort set ingen har søgt lønkompensation 

Mere fra CleantechWatch

Her er ugens bedste historier på CleantechWatch

Frasalg af aktier som følge af en høj arveafgift, et forslag til en ny emballagelov fra EU og flere vandfolk til rådgivningsbranchen er blandt andet nogle af de ting, der har været på tapetet i ugens løb.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs