CleantechWatch

Affaldsaftale kan åbne nye danske forretningsområder for Fortum

Mens det nye affaldsforlig skaber en "ideel ramme" for Fortums strategi i Norden, savner specialisten i behandling af farligt affald fokus på sporbarhed.

Foto: Fortum//PR

Med den nye affaldsaftale er der ifølge Fortum Recycling & Waste Danmarks forretningsansvarlige, Jens Peter Rasmussen, lagt en "ideel ramme" for den forretningsstrategi, selskabet følger i Norden.

Fortum har længe fulgt med udviklingen i rammebetingelserne for at drive og investere i genanvendelses- og affaldsløsninger på dansk jord. I Danmark har Fortum specialiseret i højtemperatur-forbrænding af farligt affald fra industrien og udlandet men driver i andre nordiske lande også anlæg til genanvendelse af alt fra plast til bilbatterier, metal, jord, aske og slagge.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Færre unge går ingeniørvejen

Både på civilingeniør- og på diplomingeniøruddannelserne har ifølge nye ansøgningstal for de videregående uddannelser oplevet et fald i ansøgere. Det overrasker ingeniørernes formand.

Jysk forsyning skifter ud på toppost

Adm. direktør Ole Texel Jakobsen stopper til august i Samn Forsyning for at hellige sig til vinimport. Den nye mand i spidsen kommer med erfaring fra Tour de France-planlægning og mediebranchen. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs