CleantechWatch

Bundlinjen på tilbagetog i Urbaser – men driftsresultatet er "bedre end nogensinde"

Danmarks største renovatør inden for indsamling af husholdningsaffald noterer tilbagegang på top- og bundlinje i sit årsregnskab for 2019. Men eftergivelse af gæld i 2018 mudrer billedet, og resultatet fra driften har reelt aldrig været bedre, fastslår Urbasers markedschef. (Rettet)

Foto: PR / Urbaser

Efter et begivenhedsrigt 2019, som har budt på opkøb, nye direktører og en ny afdeling, kan Urbaser fremvise et årsregnskab, som umiddelbart viser en markant tilbagegang på bundlinjen.

Nettoomsætning hos Danmarks største renovatør inden for indsamling af husholdningsaffald ender ifølge regnskabet på 460 mio. kr. for året og er således skrumpet med omkring en tiendedel fra de 511 mio. kr., det blev til i det forudgående regnskabsår.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Dansk CO2-lager kan køre på maksimum fra dag et

Total Energies ser ikke noget behov for at demonstrere CO2-lagring under Harald-feltet, men vil starte lagringen i fuld skala, hvis Bifrost-projektet bliver en realitet. Lige nu afhænger meget dog af to forestående begivenheder: Præsentationen af en politisk strategi og tildelingen af EUDP-midler.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Job