CleantechWatch

Ny topchef skal bringe Vestforbrænding gennem branchens store omstilling

Vestforbrænding har i Steen Neuchs fået en topchef, der er vant til at navigere i store organisationer under store omvæltninger. CleantechWatch har talt med manden, som skal tegne strategien bag den grønne omstilling i Danmarks største affaldsselskab.

"Strategien er det første, jeg har taget fat i, for med alt det, der sker rundt om ørerne på os, er det helt afgørende, at vi har det rigtige fokus og er enige med ejerkommunerne om retningen," siger Steen Neuchs. | Foto: BANEDANMARK

Mens coronavirus har været den altoverskyggende opgave i Steen Neuchs første uger på posten som ny direktør i Vestforbrænding, er han allerede nu begyndt at tegne konturerne til den strategi, som skal definere Danmarks største affaldsselskab i de kommende år.

"Strategien er det første, jeg har taget fat i, for med alt det, der sker rundt om ørerne på os, er det helt afgørende, at vi har det rigtige fokus og er enige med ejerkommunerne om retningen," siger Steen Neuchs.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Jysk kommune når affaldsmålsætning otte år før tid

Et år efter at den nye affaldsordning trådte i kraft i Hedensted Kommune, har borgerne reduceret mængden af restaffald fra 713 ton til 307 ton pr. måned. Alligevel mener borgere, at der er plads til forbedringer, viser evaluering.

Vandværker på Nordfalster slår ledningerne sammen

To fusioner er på vej på Nordfalster: Alstrup-Guldborg Vandværk ønsker at gå sammen med Lundby og Omegns Vandværk. Desuden indstiller Sundby Vandværks bestyrelse at nedlægge vandværket og blive en del af Nyskole Vandværk.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs