CleantechWatch

Ny topchef skal bringe Vestforbrænding gennem branchens store omstilling

Vestforbrænding har i Steen Neuchs fået en topchef, der er vant til at navigere i store organisationer under store omvæltninger. CleantechWatch har talt med manden, som skal tegne strategien bag den grønne omstilling i Danmarks største affaldsselskab.

"Strategien er det første, jeg har taget fat i, for med alt det, der sker rundt om ørerne på os, er det helt afgørende, at vi har det rigtige fokus og er enige med ejerkommunerne om retningen," siger Steen Neuchs. | Foto: BANEDANMARK

Mens coronavirus har været den altoverskyggende opgave i Steen Neuchs første uger på posten som ny direktør i Vestforbrænding, er han allerede nu begyndt at tegne konturerne til den strategi, som skal definere Danmarks største affaldsselskab i de kommende år.

"Strategien er det første, jeg har taget fat i, for med alt det, der sker rundt om ørerne på os, er det helt afgørende, at vi har det rigtige fokus og er enige med ejerkommunerne om retningen," siger Steen Neuchs.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Klimarådet frygter for tidsoptimistisk regering

Der er flere positive elementer i regeringens Klimaprogram 2021, lyder det fra Klimarådet, der samtidig vurderer, at regeringen måske også er lige lovlig optimistisk i forhold til, hvor hurtigt nye teknologier kan hjælpe til på CO2-regnskabet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs