CleantechWatch

Aage Vestergaard Larsens adm. direktør er sendt i corona-karantæne

Adm. direktør i Aage Vestergaard Larsen, Franz Cuculiza, er sendt i corona-karantæne, da han har været tæt på en smittet. Plastgenvindingsvirksomheden har derfor indført en række forholdsregler.

Adm. direktør i Aage Vestergaard Larsen, Franz Cuculiza, er sendt i corona-karantæne af myndighederne. | Foto: Laura Bisgaard Krogh/IND

Sundhedsmyndighederne har sendt adm. direktør i plastgenvindingsvirksomheden Aage Vestergaard Larsen, Franz Cuculiza, i corona-karantæne. Det oplyser virksomheden i en meddelelse.

Franz Cuculiza har under en flyrejse siddet mindre end to sæder fra en smittet og er derfor af patientstyrelsen beordret i karantæne. Han er dog ikke selv konstateret smittet på nuværende tidspunkt.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Debat: Nej, ARI – det er ikke alene op til kommunerne at sikre ensartet sortering

Affalds- og Ressourceindustrien (ARI) mener, at en række kommuner underminerer national succes på affaldsområdet. Men ARI bør også se på sin egen rolle i at sikre ensartede anbefalinger til kommunerne fra den private affaldssektor, skriver Marianne Bigum, medlem af IDA's ekspertgruppe for cirkulær økonomi i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs