CleantechWatch

Meldgaard Miljø overtager affaldsindsamling i Ikast-Brande – skal være CO2-venligt

Affaldsselskabet overtager affaldsindsamlingen efter Remondis og skal efter planen udskifte kommunens gamle skraldevogne med CO2-venlige vogne. Det kommer samtidig til at betyde en takststigning på 50 pct.

Foto: Vestforbrænding/PR

Meldgaard Miljø overtager i efteråret 2020 affaldsindsamlingen i Ikast-Brande Kommune efter Remondis, og vil i samme forbindelse udskifte de nuværende skraldevogne med CO2-venlige af slagsen, skriver Brande Bladet.

Meldgaard Miljø vandt udbuddet blandt fire forskellige renovatører på baggrund af en evaluering, der blev foretaget i samarbejde med Rambøll.

Med den nye renovatør bag rettet kommer indsamlingen af dagrenovation til at stige med 50 pct. per enhed for kommunens borgere, skriver Brande Bladet.

"Vi har med affald og genbrug at gøre med et område, hvor presset på økonomien er stigende i disse år, hvor der ønskes og forventes en øget indsats for bæredygtighed og klimavenlige løsninger," siger Henrik Engedahl (V), der er formand for Ikast-Brande Kommunes Teknik- og Miljøudvalg, til Brande Bladet.

Skraldemænd hos Meldgaard Miljø fortsætter strejke i Kolding

Direktør i Meldgaard Holding indtræder i ATL's bestyrelse

Meldgaard Miljø skal hente affald med el-skraldebiler i Herning 

Mere fra CleantechWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs