CleantechWatch

Danweee Recyclings konkursbo efterlader over 6000 ton elektronikskrot

Genvindingsvirksomheden Danweee Recycling i Hedehusene gik konkurs i 2018 og efterlod flere tusinde ton elektronikskrot på sin daværende adresse, der er ejet af Rockwool. Skrottet ligger der endnu, da det ikke er afgjort, hvem der skal fjerne det.

Danweee gik konkurs i januar 2018 og efterlod i omegnen af 6500 ton elektronikskrot | Foto: Carsten Andreasen/ERH

Da genvindingsvirksomheden Danweee Recycling gik konkurs i januar 2018 efterlod den i omegnen af 6500 ton elektronikskrot på sin lejede adresse i Hedehusene, men skrottet ligger der stadig, da det endnu ikke er afgjort, hvem der skal fjerne det, skriver Dagbladet Roskilde

Miljøstyrelsen vurderer ifølge avisen, at det vil koste cirka 5 millioner kroner at bortskaffe affaldet, men at prisen kan blive højere, hvis det viser sig, at større dele af affaldet end antaget skal specialbehandles.

Styrelsen foreslår, at regningen bliver delt mellem Rockwool, der ejer grunden, hvor skrottet befinder sig, samt Elretur og ERP (European Recycling Platform). Det er ikke kommunens ansvar at fjerne skrottet, men den kan hjælpe med at kvalificere det.

Store markedsudsving giver millionunderskud hos H.J. Hansen Genvindingsindustri

Tocifret millionunderskud hos Stena Recycling – går mere end 350 procent tilbage  

Mere fra CleantechWatch

Jysk kommune når affaldsmålsætning otte år før tid

Et år efter at den nye affaldsordning trådte i kraft i Hedensted Kommune, har borgerne reduceret mængden af restaffald fra 713 ton til 307 ton pr. måned. Alligevel mener borgere, at der er plads til forbedringer, viser evaluering.

Vandværker på Nordfalster slår ledningerne sammen

To fusioner er på vej på Nordfalster: Alstrup-Guldborg Vandværk ønsker at gå sammen med Lundby og Omegns Vandværk. Desuden indstiller Sundby Vandværks bestyrelse at nedlægge vandværket og blive en del af Nyskole Vandværk.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs