CleantechWatch

Hoteller vil slippe for dyrt besvær med kommunale affaldsordninger

Hoteller kæmper med at genanvende husholdningslignende affald og drukner ifølge brancheorganisation i regler og dyre løsninger. Kunne de bruge kommunens ordninger, ville det lette byrden, lyder det. Skovshoved Hotel er gået egne veje.

Foto: PR / Skovshoved Hotel

Bag den hvidkalkede facade ud til Øresund nord for København arbejder Skovshoved Hotel på at knække koden til, hvordan det affald, medarbejdere og gæster producerer, kan sorteres og genanvendes.

Dermed forsøger hotellet at gøre op med den tendens, der hersker blandt virksomheder og serviceerhvervet i særdeleshed, hvor genanvendelsesprocenten for husholdningslignende affald er langt fra de EU-målsætninger, der venter lige rundt om hjørnet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra CleantechWatch

Debat: Nej, ARI – det er ikke alene op til kommunerne at sikre ensartet sortering

Affalds- og Ressourceindustrien (ARI) mener, at en række kommuner underminerer national succes på affaldsområdet. Men ARI bør også se på sin egen rolle i at sikre ensartede anbefalinger til kommunerne fra den private affaldssektor, skriver Marianne Bigum, medlem af IDA's ekspertgruppe for cirkulær økonomi i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs