CleantechWatch

Olieselskab styrker sin forretning inden for genanvendt plast

Den ungarske olie- og gasvirksomhed Mol Group har købt den tyske plastvirksomhed Aurora Group, der producerer plastprodukter ud fra industriel plastaffald. Mol Group vil med købet styrke sin poistion inden for genanvendte, sammensatte plastprodukter til bl.a. billeverandørindustrien.    

Foto: Jacob Ehrbahn

Olie- og gasvirksomheden Mol Group har efter en længere proces netop afsluttet erhvervelsen af ​​den tyske plastvirksomhed Aurora Group.

Med købet satser Mol Group på at styrke sin position på markedet inden for genanvendte, sammensatte plastmaterialer i billeverandørindustrien. Det skriver den ungarske virksomhed i en pressemeddelelse.

Mol Group er allerede etableret som leverandør af jomfruelig polymer, men har ønsket at satse mere på genanvendte polymerer og dermed udvide sin produktportefølje.

Desuden vil man trække på Auroras ekspertise inden for udvikling af plast og mere specifikt genanvendte polypropylenbaserede forbindelser fra industriel plastaffald.

"De genanvendelige produkter fra Aurora supplerer i høj grad vores nuværende produktlinje, hvilket understreger vores stigende indsats for bæredygtig udvikling. Da vi stræber efter at styrke Mol Groups tilstedeværelse som en billeverandør, anerkender vi sammensatte produkter som en nøgleaktivitet, som vi ønsker at integrere i vores forretningsportefølje," siger Ferenc Horváth, Executive Vice President for MOL Group Downstream.

Mere fra CleantechWatch

Læs også

Seneste nyt

CleantechWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs